Om Klimaeksperten

Hos Klimaeksperten i Ringsted får du altid en kvalitetsvarmepumpe, som sikrer dig den højeste besparelse, et støjsvag produkt samt rent design. Montering bliver, når det passer dig, og med et årligt eftersyn er du altid sikret optimal ydeevne.

Fokus på håndværk af høj kvalitet

Vores mål er at levere høj kvalitet til konkurrencedygtige priser og at gøre dig som kunde tilfreds. Vi arbejder altid struktureret og sørger for at have en åben dialog med kunden, så du aldrig er i tvivl om, hvornår vi kommer og hvad vi skal lave på din kvalitetsvarmepumpe. 

01

Overholdelse af aftaler

Hos os er en aftale altid en aftale, og vi laver kvalitetshåndværk til aftalt tid. Vi monterer, når det passer dig – både dag, aften og weekend efter aftale.

02

Pligtopfyldende

Vi er pligtopfyldende, ansvarlige og ærlige, da vi mener, at det er på den måde, begge parter når længst. Vi lytter altid til kunden behov og finder en løsning på bedste vis. 

03

Fuld tilfredshed

Udover at levere et godt håndværk ønsker vi, at kunden er glad for den nye kvalitetsvarmepumpe hos Klimaeksperten i Ringsted. Vi kører derfor ikke, før du er tilfreds med installationen.

04

Op til 5 års garanti

Når du køber en kvalitetsvarmepumpe af os følger der op til en 5-års garanti med ved oprettelse af årligt serviceaftale. (Garanti periode kan variere fra produkt til produkt)

Ring i dag og få et godt tilbud fra Klimaeksperten i Ringsted

Du er altid velkommen til at kontakte Klimaeksperten i Ringsted, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores varmepumper samt service og reparation af disse. Vi ser frem til din henvendelse og til at hjælpe med at give dig et bedre indeklima!

45 år i branchen

Klimaeksperten består af to servicemindede køleteknikere med mere end 45 år i branchen til sammen. Hos os får du altid en kvalitetsvarmepumpe, som sikrer dig den højeste besparelse, et støjsvagt produkt samt rent design – og montering bliver, når det passer dig. 

Klimaeksperten forhandler primært Mitsubishi Electric-varmepumper, da de er blandt de bedste varmepumper på markedet. 

Opvarmer du i dag dit hus med olie, el eller gas, kan du typisk reducere dine varmeudgifter med op til 70% med en varmepumpe. Lad os hjælpe dig med at spare penge på varmeregningen – kontakt os gerne i dag og få et godt tilbud! 

Reparation fejlfinding varmepumper