Service af varmepumper

Udover at hjælpe med at finde den helt rigtige varmepumpe, står Klimaeksperten også klar til at hjælpe med service, fejlfinding og reparation. Vi har vores faglige stolthed i højsædet og går først, når alt er i orden igen.

Serviceaftale på varmepumper

Vær sikker på, at din varmepumpe fungerer optimalt og efter hensigten med et årligt serviceeftersyn. Vi sørger for at adskille anlægget, desinficere og fordampe fladen for bakterier og snavs, rens af blæsermølle og samling af anlæg igen. Vi efterlader varmepumpen i en renere og bedre stand end før. Du vil kunne se og mærke forskellen.

Pris fra 900 kr.

Reparation og fejlfinding af varmepumper

Hvis vi finder fejl og grunde til reparation af varmepumpen under vores serviceeftersyn, sørger vi selvfølgelig for at løse problemet. Vi satser på at ordne fejlen med det samme, men ellers kommer vi igen hurtigst muligt, så du kan bruge din varmepumpe optimalt.

Service på alle mærker

Vores serviceaftale gælder alle varmepumpetyper. Vi kan servicere, reparere og fejlfinde på samtlige modeller inden for varmepumper – så er det ved at være tid til det årlige eftersyn, er du velkommen til at tage fat i os!

Fokus på god behandling

Hos Klimaeksperten er vi fagligt stolte og ønsker, at alt skal virke 100%, inden vi går. Vi gør vores bedste for at imødekomme kundens behov og for at finde den mest optimale løsning for netop dig. En aftale er altid en aftale, og vi sørger for at rydde pænt op efter os, når vi er færdige. 

Ring i dag og få et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte Klimaeksperten i Ringsted, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores varmepumper samt service og reparation af disse. Vi ser frem til din henvendelse og til at hjælpe med at give dig et bedre indeklima!

Hvorfor vælge Klimaeksperten i Ringsted?

Hos Klimaeksperten i Ringsted får du altid en kvalitetsvarmepumpe, som sikrer dig den højeste besparelse, et støjsvagt produkt samt rent design. Montering bliver, når det passer dig, og med et årligt eftersyn er du altid sikret optimal ydeevne.

Opvarmer du i dag dit hus med olie, el eller gas, kan du typisk reducere dine varmeudgifter med op til 70% med en varmepumpe. Lad os hjælpe dig med at spare penge på varmeregningen – kontakt os gerne i dag og få et godt tilbud!